Lidmaatschap


Het lidmaatschap van MIRA geeft recht op een hele resem voordelen. Om een keuze op maat aan te bieden zijn volgende formules mogelijk:

  • Gewoon lidmaatschap
  • Familielidmaatschap
  • Lidmaatschap Plus
  • Familielidmaatschap Plus

Al deze formules lopen per kalenderjaar (dus januari-december).

De lidkaarten kunnen (tijdens Astroclubs of andere evenementen) afgehaald worden aan de onthaalbalie.  Op aanvraag kan de lidkaart ook per post verstuurd worden.

Gewoon lidmaatschap

Voor een bedrag van €20 krijgt u 50% korting op de toegang tot alle waarnemingsactiviteiten, voordrachten en rondleidingen op MIRA. U kan tevens deelnemen aan de verschillende werkgroepen en gratis boeken of cd's ontlenen uit de bibliotheek.

Hiervoor stort u €20 (€10 euro vanaf juli) op onze rekening (IBAN BE67 0000 7722 0787) met vermelding Lid 2024.

Gewoon lidmaatschap voor de ganse familie

Voor een bedrag van €30 krijgt u 50% korting voor de ganse familie op de toegang tot alle waarnemingsactiviteiten, voordrachten en rondleidingen op MIRA. U kan tevens deelnemen aan de verschillende werkgroepen en gratis boeken of cd's ontlenen uit de bibliotheek.

Onder 'familie' verstaan we: iedereen van de familie die op hetzelfde adres woont.

Hiervoor stort u €30 (€15 vanaf juli) op onze rekening (IBAN BE67 0000 7722 0787) met vermelding Lid Familie 2024.

Lid Plus

Voor een bedrag van €30 (€15 vanaf juli) krijgt u alle voordelen van het gewoon lidmaatschap, maar komt u gratis binnen op de activiteiten zoals hierboven vernoemd.

Hiervoor stort u €30 op onze rekening (IBAN BE67 0000 7722 0787) met vermelding Lid Plus 2024.

Lid Plus Familie

Voor een bedrag van €45 (€22,50 vanaf juli) krijgt u alle voordelen van het gewone lidmaatschap, maar komt u met de ganse familie gratis binnen op de hierboven vernoemde activiteiten.

Onder 'familie' verstaan we: iedereen van de familie die op hetzelfde adres woont.

Hiervoor stort u €45 op onze rekening (IBAN BE67 0000 7722 0787) met vermelding Lid Plus Familie 2024.

Gift

Een vzw als MIRA kan enkel overleven dankzij de enthousiaste inzet van vele vrijwilligers én de financiële inbreng van vele grote en kleine gulle schenkers.
Elke euro is dan ook welgekomen! U kan hiervoor om het even welk bedrag storten op onze rekening (IBAN BE67 0000 7722 0787) met vermelding Gift.

 

Een interessant extraatje, exclusief voor onze leden

Voor wie in 2024 lid is van MIRA kunnen we een interessant extraatje aanbieden !!!Eos Wetenschap ging in 2023 van start met een nieuwe digitale nieuwsbrief met nieuws en achtergrondinfo over astronomie, kosmologie, ruimtevaart en het weer. De nieuwsbrief krijgt de fraaie naam ‘Sterrenstof’, en verschijnt tweewekelijks op donderdag met afwisselend een lang artikel en een selectie aan relevante kortere berichten, vergelijkbaar met de titelpagina van de krant. Leuk in dit verband is ook dat Volkssterrenwacht MIRA mee voor de inhoud van deze nieuwsbrief zal zorgen!
 
Een abonnement op 'Sterrenstof' kost € 15 per jaar of € 1,5 per maand (€18 per jaar), maar is gratis voor leden van MIRA.
 
Over de procedure hoe je als lid die gratis nieuwsbrief kan lezen kom je binnenkort alles te weten via onze normale communicatiekanalen: website, nieuwsbrief, Twitter en Facebook. En op MIRA zelf natuurlijk.