Eclipsbril kopen?


Eclipsbrillen zijn onmisbaar bij het kijken naar de zon. Uiteraard kan u op Volkssterrenwacht Mira terecht om veilige eclipsbrilletjes te kopen. U kan de eclipsbrilletjes ter plaatse afhalen of we kunnen ze ook naar u toesturen.

Eclipsbrilletjes Mira

 

Algemene info

Kijk nooit rechtstreeks naar de zon zonder gebruik te maken van een voldoende beschermend filter zoals deze brilletjes. Ook tijdens een zonsverduistering. U kan deze brilletjes niet alleen gebruiken tijdens een eclips, ook op andere momenten kan u er de grootste zonnevlekken mee bewonderen.

Onze eclipsbrillen zijn CE-gekeurd. Niet te gebruiken in combinatie met verrekijker, telescoop of camera. Daarvoor bestaan andere oplossingen.

 

Prijs

De basisprijs voor een eclipsbril bedraagt 2,50 euro, maar die prijs gaat sterk omlaag voor wie grotere hoeveelheden eclipsbrillen nodig heeft.

  • 1-4 eclipsbrilletjes: 2,50 euro/stuk (+ 2,50 euro verzendkosten)
  • vanaf 5 eclipsbrilletjes: 2,00 euro/stuk (+ 7,50 euro verzendkosten)
  • vanaf 20 eclipsbrilletjes: 1,90 euro/stuk (+ 7,50 euro verzendkosten)
  • vanaf 100 eclipsbrilletjes: 1,80 euro/stuk (+ 7,50 euro verzendkosten)
  • vanaf 250 eclipsbrilletjes: 1,70 euro/stuk (+ 7,50 euro verzendkosten)
  • vanaf 500 eclipsbrilletjes: 1,60 euro/stuk (en dan nemen wij de verzendkosten voor onze rekening)
  • ...

Prijzen geldig zolang de voorraad strekt.  De opgegeven verzendkosten omvatten een levering binnen België.  Voor leveringen buiten België, gelieve vooraf een prijsofferte aan te vragen.

 

Bestellen

Indien u de eclipsbrilletjes wenst te bestellen: het juiste bedrag (inclusief de verzendkosten) overschrijven op het rekeningnummer van Volkssterrenwacht MIRA vzw (IBAN BE67 0000 7722 0787) met vermelding van "eclipsbrillen", het gewenste aantal, het verzendadres en uw e-mailadres.

Het e-mail adres zal uitsluitend gebruikt worden om u te kunnen contacteren bij een probleem met uw bestelling, en bij grotere bestellingen eveneens om u het trackingnummer te bezorgen.  Indien u tijdens de overschrijving het @-teken niet kunt invoeren bij de betalingsreferentie mag u dit gewoon vervangen door een punt of een ander leesteken.

Bij twijfel over het juiste bedrag, contacteer ons via 02/269.12.80, hetzij via e-mail op info@mira.be.

De bestelling wordt verstuurd zodra we de betaling ontvangen hebben.  Onze brilletjes zijn uit voorraad leverbaar en worden normaliter na 1 a 2 dagen afgeleverd.

 

Afhalen

Ingeval van afhaling komen de verzendkosten uiteraard te vervallen en rekent u best ter plaatse af.  U hoeft deze dan niet vooraf te bestellen.

 

Frank Deboosere met eclipsbril